Biztonságtechnikai felülvizsgálat

Minden eszköz, amit felprogramozunk, amit készítünk vagy üzembe állítunk, megfelel a szigorú, vonatkozó biztonságtechnikai jogszabályoknak és előírásoknak, és a még szigorúbb saját elvárásainknak. Ennek megfelelően mély ismeretekkel rendelkezünk arról, hogy mikor biztonságos egy technológia alkalmazása és mitől az, vagy hogyan tehető azzá. Megvannak az ehhez szükséges végzettségeink és biztonságtechnikai tanúsítványaink. A cél közös, hiszen a baleseteket, akár anyagi károkat mindenki el akarja kerülni; ha van abszolút közös érdek egy vállalatnál, akkor ez biztosan az. 

Mindezek miatt nemcsak a saját gépeink biztonságáért tudunk kezeskedni, de azt is meg tudjuk állapítani, hogy egy korábban telepített megoldás mennyire biztonságos, vagy hogyan tehető azzá, miként feleltethető meg a legújabb előírásoknak. 

Mindezek miatt Örömmel vállaljuk bármilyen gyártó gépsor, üzemegység, technológia biztonságtechnikai felülvizsgálatát, ellenőrzését, illetve, ha szükséges, megtervezzük és végigvisszük az ezzel kapcsolatos fejlesztéseket is.